A gyerekek

Nagycsaládban élni jó! :)

Életünk napjai :) örömök és gondok három gyerek anyukájaként.

Receptesblogunk gyerekeseknek

Friss topikok

  • kikocs: www.youtube.com/watch?v=3tOE-iLrul4 :) (2010.08.31. 13:11) Ötödik fog és egyebek
  • demetnik: Nagyon ügyes kis legény:)Utólag is boldog hófordulót!:) (2010.01.02. 20:28) Misi 9 hónapos (volt 27-én, csak nem értem rá)
  • dharma: Na ez az!!! Nekem nem ilyen gondjaim voltak,de a képekkel pl én is megszenvedtem. Meg úgy sok mind... (2010.01.02. 18:14) Költözök
  • dharma: Jaaaaj Kikocs nagyon sajnálom,h így rátok jár a rúd :((( Előbb a betegeskedések,most ez,remélem az... (2009.12.21. 21:11) Kórház...
  • idiki: Anyával tévedtünk erre a bejegyzésre, és jót röhögtünk! Püszi! (2009.12.17. 21:28) Gyerekszáj

... ... ...

2009.09.25. 06:53 kikocs

Úgy érzem, elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy nem bírom tovább. Persze biztos, mert muszáj, de egyébként meg nem megy tovább. Az a pont a futásban, mikor megáll az ember, mert kiköpte a tüdejét, és mindene fáj, és úgy érzi, ha még egy lépést tesz, összerogy. Na, pontosan itt tartok. És persze tudom, hogy csak még egy lépés és még egy, és még egy, és előbb utóbb átlendül az ember, és nem érzi utána a fáradtságot, a fájdalmat, de valahogy el kell jutni a holtpontig.

Nem bírom elviselni a visítást, a sírást, az egyszerre ketten-hárman beszélést. Nem bírom elviselni az éjszakai 1-2 órás fentléteket folyamatos üvöltéssel, aminek nem tudom az okát, és az ellenszerét. Nem tudom elviselni, hogy nincs időm és erőm elvégezni a dolgomat. Nem bírom elviselni, hogy nincs türelmem. Nem bírom elviselni a tehetetlenséget Misi sírásával szemben. Nem bírom elviselni, hogy nincs eszközöm Nándi öntörvényűségére, agressziójára és féltékenységére. Nem bírom elviselni, hogy Réka megpróbál átverni. Nem bírom elviselni, hogy visszalépünk újra és újra, mikor már azt hiszem, hogy valamin túl vagyunk. 

És utálom, hogy nincs energiám az emberekre, hogy széthullanak a barátságaim, mert nem tudok rájuk időt áldozni. Utálom, hogy nem érek annyit, hogy a (vélt) barátaimnak, ismerőseimnek legyen fontos, hogy áldozzanak rám időt és energiát. (Tisztelet a kivételnek) Hogy nem vagyok képes új kapcsolatokat teremteni, mert nincs energiám a kötelező udvariassági köröket lefutni. Hogy nem vagyok képes a legelemibb dolgokat megtartani a fejemben, és még azokat is elfelejtem, amikről emlékeztető van a telefonomban, 5 perccel azután, hogy jelzett. 

De lehetne ennél sokkal rosszabb is. Tudnék sorolni 1000 variációt. Tulajdonképpen jó dolgom van. Csak most nagyon nehéz sulykolni. Fáradt vagyok. Biztos velem van a baj. 

Keresztelő után új élet. Muszáj valami tervet csinálnom, hogy jobban érezzem magam a bőrömben. Depressziós keresztény. Szép kis madár... Most igazán nem vagyok jó példa.

1 komment

Címkék: fáradtság válság hiszti bosszantó

A bejegyzés trackback címe:

https://kikocska.blog.hu/api/trackback/id/tr271405595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.09.28. 13:03:04

Tarts ki kikocs! nekem Te vagy a példakép! hiába mondod, h nem vagy jó példa.!! Nekem 1 gyerekkel is elfogy a türelmem, amikor éjjel 6*7* kelünk. mindig azzal nyugatom le magam, h Rád, gondolok, h Te mennyire ügyes vagy, h Neked még van 2 nagy gyereked, és én elképzelem milyen lenne ha még 2 gyerek rohangálna körülöttem!!

tarts ki!!!
süti beállítások módosítása