A gyerekek

Nagycsaládban élni jó! :)

Életünk napjai :) örömök és gondok három gyerek anyukájaként.

Receptesblogunk gyerekeseknek

Friss topikok

  • kikocs: www.youtube.com/watch?v=3tOE-iLrul4 :) (2010.08.31. 13:11) Ötödik fog és egyebek
  • demetnik: Nagyon ügyes kis legény:)Utólag is boldog hófordulót!:) (2010.01.02. 20:28) Misi 9 hónapos (volt 27-én, csak nem értem rá)
  • dharma: Na ez az!!! Nekem nem ilyen gondjaim voltak,de a képekkel pl én is megszenvedtem. Meg úgy sok mind... (2010.01.02. 18:14) Költözök
  • dharma: Jaaaaj Kikocs nagyon sajnálom,h így rátok jár a rúd :((( Előbb a betegeskedések,most ez,remélem az... (2009.12.21. 21:11) Kórház...
  • idiki: Anyával tévedtünk erre a bejegyzésre, és jót röhögtünk! Püszi! (2009.12.17. 21:28) Gyerekszáj

Boldog új évet!

2009.12.31. 20:40 kikocs

Nem igazán jutottam netközelbe az utóbbi héten, ezért a nagy hallgatás. De újévi fogadalom - a sok más mellett, hogy legalább kétnaponta írni fogok. Hát... De legyünk bizakodók. Főleg, ha fel akarom dolgozni az elmaradásaimat. 

Újévi fogadalmaim továbbá még a több lelki élet elsősorban, aztán a fogyó, a rendesség felé való haladás, a gyerekekkel még többet játszani, még türelmesebbnek lenni. Csak az a baj, hogy ezek már mind energia-függők. ALUDNI AKAROK!!! :) 

Kell írnom 1-2 napon belül, hogy el ne felejtsem: a karácsonyról, Misi 9 hónapos összefoglalóját, az óvári nagyszülőzést, szenvedéseimet a nem alvással, és Misi műsoraival. Kell tennem videót Misiről, ahogy forgat, és képeket a kölkekről. Többet is. 

Most annyit azért idevetek így évzárónak, ami eléggé meghatározza a családi életünket, hogy Réka és Nándi kibékültek. Nem tudom mi történt velük, de egyik napról a másikra, 22-e óta nem veszekszenek. Egy nagyon minimális kis civakodás azért előfordul, de az ébrenlétük 12 órájából mondjuk 11 és fél órán keresztül jóban vannak. Sőt, amikor játszanak, 90%-ban együtt játszanak, ha konfliktus merül fel, megoldják, ma már durvult a helyzet, így kétszer kellett segítenem, hogy túl legyenek rajta, de az utóbbi hétben nem emlékszem pl. tettlegességre egyátalán. Sem löködés, sem csapkodás, SEM NYAFOGÁS. Ez jelentősen javított az életminőségemen. Elviselhetetlen volt az "annnnyyyaaaaa! A Nándi hozzáért a babámhoz" illetve az "aaaaaaaaaaaanya! a Réka nem adja oda az autómat" 12 órában... 

Szóval jók. Igazán jók. Valóban jók. Még a szüleim is megdicsérték őket, ami nem hiszem, hogy valaha előfordult volna. Jaj de cuki, meg ügyes, meg mittomén már volt, de hogy azt mondták volna rájuk, hogy milyen jók, ilyen nem. Büszke vagyok rájuk, legyen akármi az oka a nagy békességnek.

Szóval egy ilyen jó bejegyzéssel zárom az évet, és kívánok jövőre mindenkinek még boldogabbat, még jobbat, még szebbet. Magamnak meg akár egy ugyanilyent, csak egy kicsit több kitartást és sokkal több alvást :) Mert jó és boldog évünk volt, csak kicsit fárasztó. 

Megyek is, és elkezdem a több alvás gyűjtését. Egy kis tévézés, filmnézés után nem valószínű, hogy akár az éjfélt is meg tudom várni...

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep

A bejegyzés trackback címe:

https://kikocska.blog.hu/api/trackback/id/tr951635973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása