A gyerekek

Nagycsaládban élni jó! :)

Életünk napjai :) örömök és gondok három gyerek anyukájaként.

Receptesblogunk gyerekeseknek

Friss topikok

  • kikocs: www.youtube.com/watch?v=3tOE-iLrul4 :) (2010.08.31. 13:11) Ötödik fog és egyebek
  • demetnik: Nagyon ügyes kis legény:)Utólag is boldog hófordulót!:) (2010.01.02. 20:28) Misi 9 hónapos (volt 27-én, csak nem értem rá)
  • dharma: Na ez az!!! Nekem nem ilyen gondjaim voltak,de a képekkel pl én is megszenvedtem. Meg úgy sok mind... (2010.01.02. 18:14) Költözök
  • dharma: Jaaaaj Kikocs nagyon sajnálom,h így rátok jár a rúd :((( Előbb a betegeskedések,most ez,remélem az... (2009.12.21. 21:11) Kórház...
  • idiki: Anyával tévedtünk erre a bejegyzésre, és jót röhögtünk! Püszi! (2009.12.17. 21:28) Gyerekszáj

Megint anyajegy :(

2009.07.31. 11:49 kikocs

Hát, most jöttünk bőrgyógyásztól, és Nándinak a fején levő anyajegyet is le kell majd venni. Nem sürgősen és azonnal, de túl sötét, meg ugye nő, és inkább. November-december környékén vissza kell menni, hogy változik-e, és hogyan - nem tudom, hogy tudják hasonlítani, sem fénykép, sem mérés nem volt - és majd akkor beszélünk róla. 

Nos, szeptemberben, ha már nem kell három gyerekkel menni a kánikulában, Réka már oviba jár, azért elmegyünk a Heim Pálba, ahol Misivel voltunk. A dokinénink szerint, ha bőrgyógyászat, akkor oda érdemes. Ez van.

Rékának meg faggyú cisztái vannak az arcán, szuper. Erre kaptunk krémet, de legalább segít majd. Igaz kamaszok pattanásaira van eredetileg, de ez lesz jó. Azért én bízom ebben a dokinéniben, mert ő adott jó krémet Nándi ekcémájára anno, a másik két doki olyant adott, ami nem használt végül. 

Már előre utálom, hogy Nándit ugye tutira altatják, tutira nem lehetek vele, tutira nagyon szar :( Kopaszra fogják borotválni a kis buci fejét :( Nem is tudom, melyik a jobb, ha hirtelen mindent megcsinálnak, és nincs idő aggodalmaskodni, vagy ha van idő nem törődni vele meg felkészülni. Akárhogyis nagyon rossz, mikor a gyerekkel gond van. Főleg, ha ilyen picikével :( Olyan pici még mindegyik...

Szólj hozzá!

Címkék: anyajegy

A bejegyzés trackback címe:

https://kikocska.blog.hu/api/trackback/id/tr501279352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása