A gyerekek

Nagycsaládban élni jó! :)

Életünk napjai :) örömök és gondok három gyerek anyukájaként.

Receptesblogunk gyerekeseknek

Friss topikok

  • kikocs: www.youtube.com/watch?v=3tOE-iLrul4 :) (2010.08.31. 13:11) Ötödik fog és egyebek
  • demetnik: Nagyon ügyes kis legény:)Utólag is boldog hófordulót!:) (2010.01.02. 20:28) Misi 9 hónapos (volt 27-én, csak nem értem rá)
  • dharma: Na ez az!!! Nekem nem ilyen gondjaim voltak,de a képekkel pl én is megszenvedtem. Meg úgy sok mind... (2010.01.02. 18:14) Költözök
  • dharma: Jaaaaj Kikocs nagyon sajnálom,h így rátok jár a rúd :((( Előbb a betegeskedések,most ez,remélem az... (2009.12.21. 21:11) Kórház...
  • idiki: Anyával tévedtünk erre a bejegyzésre, és jót röhögtünk! Püszi! (2009.12.17. 21:28) Gyerekszáj

Ergo

2009.08.04. 13:28 kikocs

Boldog vagyok. Megvettem az ergót :) Ez egy babahordozó eszköz, és én a háti hordozás miatt vettem meg. Az egyik lány a Fórumról pont eladta, és én pont abban a fázisban voltam, hogy veszek egyet. Igaz elég drága dolog, de remélem 1-2 ezerrel olcsóbban el tudom majd adni, mikor már nem lesz rá szükségünk. 

Így nézünk ki benne, és viszonylag egyszerű volt feltenni még gyakorlat nélkül is. A súlyeloszlás ha nem is olyan jó, mint a kendővel, de olyan, mint egy kényelmes, jó hátizsák. Persze előre is lehet tenni, és úgy láttam csípőre is, ez utóbbit majd megnézem,  hogy kell.

Hátra kendőben nem tudtuk tenni Misit. Annyira ficereg, hogy egyszerűen nem lehet rendesen összefogni az összefogni valókat, és félek, hogy leesik a hátamról, mielőtt végzek a megkötéssel. Meg Nándit sem tudtam háton cipelgetni... Ezzel viszont őt is, Rékát is lehet vinni, bár Rékát már nehéz, mert nagy. 

SZóval nagyon boldog vagyok vele éppen. Azért kellett megvenni, mert elég nehéz lesz a három gyerekkel az ovibamenés, és egyre nehezebb. Kocsiból ki, kocsiba be, minden reggel és délután, mivel az ovi 5km-re van tőlünk. És most még cipelem hordozóban valahogy Misit, de egyrészt nemsokára kinövi, másrészt meg már most is borzasztó nehéz, úgy saccolom, olyan bő hét és fél kiló lehet, plusz ruha, plusz hordozó... Szóval valami megoldás kellett. Biztos meg lehetett volna oldani máshogy, de ez olyan jónak, és egyszerűnek tűnik. És biztos el tudom majd adni, ha nem kell már majd.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikocska.blog.hu/api/trackback/id/tr511288157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boroslili 2009.08.06. 17:56:00

Kikocs, egy ilyen hordozó minden háztartásba kell(ene)! Ne aggódj, nagy hasznát fogjátok venni, nem tudtad volna megoldani máshogy. És biztosan el fogok tudni adni nem sokkal olcsóbban, mert jó áron vetted!
süti beállítások módosítása